Så er hvepsene væk

Så er det slut med hvepse og jeg kan så småt begynde at ånde lettet op – ihvertfald for i år.

Jeg tilhører desværre den del af befolkningen der er allergisk overfor hvepse eller rettere sagt – hvepsestik.

Hvis jeg skulle blive stukket af en hveps, så kan jeg i værste fald risikerer at dø af det hvis ikke jeg får taget min medicin ret hurtigt efter. Jeg hæver ganske enkelt i svælget og det så voldsomt, så jeg får vejrtrækningsproblemer. Derudover, så galloperer mit hjerte så kraftigt, at jeg risikerer hjertestop i løbet af 5-10 min.

Jeg ved godt de fleste hader den kolde tid, men jeg er nu ganske glad for efterår og vinter, der er nemlig ingen hvepse!

3 tanker om “Så er hvepsene væk”

  1. Hvis du ikke er meget for hvepse, er det nu du skal gå i haven omkring huset og se efter aktivitet under udhæng m.v. Ser du aktivitet, er det ikke noget du skal røre ved selv, da det kan være med livet som indsats.
    Man kan være allergisk uden at være klar over det, da det kan ændre sig år for år. Så vil du være dine hvepse kvit, er det nu du skal kontakte et skadedyrsfirma, så du kan få bekæmpet dine hvepse, da vi har de fornødne produkter og og erfaring.

  2. Godt at du fik dine hvepse væk, jeg ved dog at det ikke er lige let for alle. Hvis du er allergisk for hvepse, hvorfor hyrede du så ikke et professionelt firma, som kunne fjerne det slemme, slemme hvepse 😛 ?

  3. Har selv en kæreste som ikke kan tåle at blive stukket, så er selv også rigtig opmærksom på hvepse. Og i denne tid, så er de jo rigtig aktiv alle de steder hvor vi mennesker færdes. Så derfor bliver der også gjort meget ud af hvepse bekæmpelse i vores hjem!

Skriv et svar