Danske landmænd parkerer i hovedstaden

Her i foråret, løb en større demonstration af stablen i København, nærmere betegnet landmænd fra det meste af Danmark, som rullede den lange vej med 30 kilometer i timen til hovedstaden.

Nu er København jo ikke ligefrem det nemmeste sted at finde en parkeringsplads, især ikke til store traktorer, så der blev parkeret mere eller mindre tilfældigt hvor der nu var plads.

Hvad de ikke lige havde tænkt over var, at denne type alternative parkering kunne udløse en parkeringsbøde i forbindelse med en parkeringskontrol, men det skulle de senere erfare, at det kunne den.

Nu er der jo ret sjældent monteret en p-skive i en traktor når man køber en sådan, og når p-skiven mangler, ja så kan man jo ikke stille den korrekt, og så har man jo ikke parkeret lovligt.

Der blev skrevet en hel del små parkeringshilsener til de danske bønder , hvor enkelte af de uheldige landmænd mente, at det rigtige ord måtte være parkeringschikanering og ikke parkeringsservice.

Mange af de deltagende bønder mente, at man burde eftergive kravet til dem som havde fået parkeringsbøde, men de kunne vel blot have undersøgt hvordan reglerne var inden de tog traktoren til københavn.

Skriv et svar