Overvågning af private hjem

Syntes faktisk det er lidt forrykt, at der findes mennesker der ikke kan lade andre folks ting være i fred og man som boligejer efterhånden snart er nød til at købe videoovervågning, alarmanlæg, tågekanoner og meget andet isenkram, blot for at kunne have sine ejendele i fred.

Jeg talte netop med nogle bekendte, som nu har haft indbrud for 4. gang inden for 6 måneder, og en del flere på samme vej har været ude for det samme. Hver gang politiet fik fat i de øst-europærer som stod bag, ja så var de på gaden igen den næste dag.

I vores grundejerforening er der endda nogle som syntes vi ligefrem skal have et vagtværn – hvilket jeg dog syntes er at gå til yderligheder, men hvem ved, det bliver måske nødvendigt på et tidspunkt.

Stort set alle på vores vej har et alarmsystem installeret, og flere og flere har købt videoovervågning til huset, hvornår stopper den galskab mon ……

Jeg har hele tiden sagt, at vi i hvert fald ikke skulle have sat videoovervågning op, men jeg må nok bare konstaterer, at det nok bliver nødvendigt på sigt 🙁

Skriv et svar