Kogning af vand uden strøm

Dagen starter lige så skidt som den sluttede i går må man sige. I går aftes blev der udsendt advarsel om forurenet vand i København og et påbud om, at man skulle koge sit vand inden man brugte det. Her til morgen var der så bare ingen strøm og at finde en elektriker en lørdag morgen er altså ikke nemt.

Nu er jeg ikke den der er særlig god til at undvære min morgenkaffe, så jeg skulle have fundet en elektriker i en vis fart. Jeg ved faktisk ikke hvor mange af de lokale elektrikere jeg har haft ringet til, men det er mange. Enten tog de ikke røret eller de havde telefonsvarer på at der var lukket i weekenden.

Nå, men lidt søgning på Internettet via mobilen, fandt jeg en elektriker i Farum med døgnvagt, som var ret hurtig på pletten og fik løst problemet med vores manglende strøm. Det var en “mast sikring” der var gået, hvad det så end er, men hovedsagen er, at vi fik strømmen igen.

Nu kan vi så begynde at koge vand, og jeg håber snart den forureningskilde bliver fundet så vi kan slippe for det besvær med kogning af vand.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *